Învăţăturile lui PS Lucian pentru Felix Borcean. „Cutia milei“, implementată de Primăria Caransebeş!

În opinia primarului municipiului Caransebeș, Felix Borcean, cel mai important obiectiv de investiție pe care ar dori să-l realizeze până la terminarea mandatului ar fi reabilitarea Spitalului Municipal de Urgență, însă consideră că este aproape imposibil doar prin posibilitățile pe care le are Primăria Caransebeș.

„Și dacă am canaliza tot bugetul pentru spital, tot n-ar fi suficient! De aceea am avut zilele trecute o discuție cu episcopul Caransebeșului, PS Lucian, pentru a găsi soluții de finanțare pentru spital, pentru că deservește toată populația din zona Caransebeșului. Ne-am gândit să găsim o modalitate să vorbim cu toți primarii comunelor învecinate, care beneficiază de serviciile spitalului, dar și pe linie religioasă, dacă vreți, împreună cu preoții parohi din aceste localități, să sensibilizăm comunitățile respective ca să punem mână de la mână proporțional pentru a ajuta”, spune Felix Borcean, care este conștient că la ora actuală bugetele tuturor primăriilor sunt grav afectate.

„Nu cred că există la ora actuală în România un primar, indiferent de coloratura politică, care să fie mulțumit de actualele măsuri fiscale adoptate de Guvernul României”, a mai adăugat primarul Caransebeșului.