Într-o comună din Timiș se construiește o grădiniță nouă, cu bani europeni. Investiția se ridică la aproape 900.000 euro

În localitatea Bulgăruș, din județul Timiș, va fi realizată o grădiniță modernă, cu bani europeni, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Investiția se ridică la aproape 900.000 euro, iar în acest moment, primăria caută un constructor.

Primăria Lenauheim a lansat, în această săptămână, licitația publică în vederea găsirii unui constructor care să realizeze lucrările necesare pentru înființarea unei grădinițe cu program prelungit în localitatea Bulgăruș.

Valoarea totală estimată a contractului este de 854.000 euro, cu TVA inclus, grădinița urmând să fie construită cu bani europeni, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Noua grădinița va avea o suprafață de 705 mp, fiind formată din parter și etaj.

Prin proiectul tehnic este propusă construirea unei grădinițe pe terenul înscris în CF 400402, cu o suprafață construită de 705,55 mp, suprafața desfășurată de 940,80mp, cu regim de înălțime P+E. Construcția va avea: structura de rezistență din zidărie portantă rigidizată cu sâmburi și centuri din beton armat, pe o fundație continuă rigidă din beton, planșee din beton armat; acoperișul tip terasă necirculabilă; instalații electrice, sanitare și termice. Instalație sistem detecție și alarmare la efracție, sistem supraveghere video, sistem control acces, sistem sonorizare și sistem detectare semnalizare și alarmare incendiu”, a informat Primăria Lenauheim.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 16 august, la ora 15.00.