Întoarce-te în timp și trăiește magia sărbătorilor de iarnă în Gărâna! La Gasthaus Cristl tradițiile pemilor nu au fost uitate

gasthaus tirol

Experiență unică într-un peisaj de poveste, în satul  în care an de an se scriu legende și unde vechile tradiții sunt păstrate ca la carte. Din acest weekend, la Gărăna se deschid porțile pentru turiști, iar îndrăgita pensiune Gasthaus Cristl vă așteaptă cu un stand plin cu bunătăți.

A venit zăpada și la poalele muntelui Semenic, în stațiunea Gărăna, iar pensiunile se pregătesc pentru marea sărbătoare a iernii. Căsuțe din turtă dulce, lichior de ouă, punci de mere, vin fiert, cozonaci și alte delicatese gătite după rețele din străbuni vor fi expuse pe un stand, chiar în fața pensiunii Gasthaus Cristl, în fiecare weekend, spre încântarea și deliciul oaspeților din zonă.

Când treci pragul locației bine-cunoscute de către toți turiștii, prima senzație care te încearcă este că timpul a stat în loc și fiecare ungher al restaurantului, prin decor și unicitate, emană simplitatea și eleganța vechilor pemi care au locuit pe aceste meleaguri. Acum, trecutul se împletește perfect cu prezentul, iar zona câștigă notorietate tot mai mare.

whatsapp image 2022 11 26 at 12.09.55

expresb 1000x100

Este un soi de paradis, un sat cu o arhitectură unică în România, specifică localităților de munte germane, un loc unde cultura și tradiția și-au dat mâna și a luat ființă cea mai îndrăgită stațiune din Banat.

Prin urmare, dacă vă doriți un weekend de poveste, și nu numai, la doar o oră distanță de Reșița, vă așteaptă satul din munți, cu ale sale gazde primitoare și meniuri alese. Desigur că și sporturile de iarnă au câștigat teren în ultimii ani, iar turiștii se pot bucura de pârtia de schi, de tiroliană, snowmobil și de pârtiile pentru săniuș.

Poveștile frumoase se spun la gura sobei, într-un decor iernatic de vis și alături de cei dragi, iar pentru asta tot ce trebuie să faceți este să rezervați una dintre camerele pensiunii Gasthaus Cristl, la numărul de telefon: 0722 327 519.

1000 x 200 gif