INTERVIU Goodbye to Gravity

po 1000x100px (4)

Doar două săptămâni îi mai despart pe pasionații de rock de unul dintre cele mai așteptate festivaluri de profil din Caraș-Severin. Rocker’s Challenge anunță pe scena de la Sasca Montană nume mari care vor extazia publicul de pe Cheile Nerei. Trupa Goodbye to Gravity va urca pe scenă în 4 iulie și anunță surprize mari pentru fani.

Ce ați mai făcut în ultima vreme și ce puneți la cale pentru viitorul imediat?

Cam de pe la începutul anului lucrăm în ritm susținut la albumul cu numărul doi, așa că am ales să dăm doar câteva concerte în prima parte a acestui an, printre care Rocker’s Challenge și festivalul Exit în Serbia.

Urmează să participați pe 4-5 iulie la festivalul Rocker’s Challenge de la Sasca Montană, în Cheile Nerei. Ce setlist intenționați să pregătiți pentru concert?

Vom cânta albumul de debut în întregime, lucru pe care îl facem destul de rar, plus câteva surprize, pe care nu aș vrea să le dezvălui acum.

Concertele sunt seara, însă o componență importantă a festivalului sunt și sporturile montane de peste zi. Până să urcați pe scenă ce veți alege? Berea la umbră, sport: tiroliană, mountain biking,  sau rafting pe Nera?

Nu pot să răspund pentru toată lumea, însă dacă vom avea timp, voi încerca tiroliana, apoi mă voi retrage la bere!

Unde credeți că se află curentul rock românesc acum și cât de mult credeți că ajută astfel de inițiative precum festivalul din Cheile Nerei?

Cred că este un moment foarte prolific pentru scena rock românească. A început să se cânte la un nivel extrem de ridicat și sper că și publicul va aprecia din ce în ce mai mult acest lucru. Festurile precum Rocker’s Challenge sunt foarte cool pentru că aduc împreună trupe din mai multe stiluri de rock, oferind astfel posibilitatea publicului de a asculta și altceva decât ascultă în mod normal acasă și de a le lărgi un pic orizonturile.

Ce le transmiteți fanilor care vor veni să vă vadă la Rocker’s Challenge?

Sper să ne vedem în număr cât mai mare în Cheile Nerei și sperăm să nu ne rupem nimic la activitățile din timpul zilei ca să vă putem oferi un show plin de adrenalină marca GTG!

Foto: infomusic.ro