INTERVIU EXCLUSIV: Udrea își asumă proiectele europene, dar pune nereușitele pe seama birocrației! (VIDEO)

untitled design set 970x90 px

Deși Drumul Județean care leagă localitatea Văliug de Slatina Timiș este finanțat în urma unui proiect câștigat de forul județean, liderul PMP spune că proiectul îi aparține. Mai mult decât atât, marele SPA din Băile Herculane a fost un eșec din cauza contestațiilor.

Liderul PMP, Elena Udrea, prezentă în Caraș-Severin la finele săptămânii trecute, a acordat un interviu în exclusivitate publicației online Express de Banat. Vezi ce a declarat aceasta!

YouTube video

 

Comments

  1. Bestie says:

    Aceasta javra ordinara chiar nu se poate opri din aberatiile ei? Nu i-a fost deajuns cat i-a supt-o ciorcovatzului? Inca nu-si da seama ca alaturandui-se matrozului beat nu are decat de pierdut? Ce urmareste curva? Nu-i ajunge cat a furat? Inca nu-si dau seama cat de penibili sunt? Aceasta japita vrea presedentie? Cat de prosti ne crede? Cine mai are incredere in aceste gunoaie? Sper sa-i vedem cat de curand langa Becali si pe scursura de Udrea, bine-nteles gunouil betivan si pe piticul primar, fost prim.

  2. elena udrea - lepra ordinara says:

    Ordinara asta chiar nu a inteles ca nu e binevenita in Caras-Severin? Elena Udrea, prostituata lui Basescu, chiar crede camai poate prosti pe cetatenii acestei tari… Nesimtirea si tupeul ei si al celeilalte debile mintale (Monica Macovei) nu are limite!!! Carpelor, chiar credeti ca nu ne-am dat seama ce hram purtati? Chiar credeti ca va mai suporta mult lumea asta de care v-ati tot batut joc? Udrea chiar crede ca daca va continua sa zambeasca chiar si atunci cand este huiduita si injurata, lumea isi va schimba parerea despre ea? Abia astept sa te vad cum vei mai zambi atunci cand va trebui sa dai socoteala in fata justitiei pentru tot ce ai furat!!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/