Internet wireless și scenă mobilă în Parcul Teiuș

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Printr-un proiect de finanțare inițiat de Primăria Caransebeș alături de un centru pentru voluntariat din Serbia, mai multe parcuri din cele două țări vor fi aduse la standarde europene. Pe listă se află şi Parcul Teiuș din Caransebeș.

Primarul municipiului Caransebeș, Marcel Vela, a semnat la sfârșitul anului trecut un contract de finanțare, ce depășește 200 de mii de euro, pentru a reabilita un număr de parcuri ce vor ajuta la dezvoltarea comunității. Proiectul, denumit „Reabilitarea de parcuri, ca măsură pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Banat-Parcuri pentru viitor”, este realizat împreună cu Centrul pentru voluntariat și mișcarea pentru protejarea naturii din Pancevo, Republica Serbia.

publicitate online in ziar Express de Banat

Printre locațiile ce vor beneficia de o reamenajare totală este Parcul Teiuș din Caransebeș. Acesta va avea parte nu doar de mobilier exterior nou, reabilitarea aleilor și bordurilor, dar vor fi achiziționate scene mobile pentru următoarele evenimente organizate acolo. O veste bună pentru tinerii ce își vor petrece timpul pe băncile din parc este faptul că aceștia vor putea naviga în voie pe internet, în urma instalării unui sistem wireless pentru întreaga zonă. Iar cei care își consumă bateria de la telefon sau laptop de prea mult internet, în noul Parc Teiuș vor avea posibilitatea să își încarce telefonul mobil la stația pe bază de energie solară ce va fi instalată aici.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Scopul principal al proiectului este îmbunătățirea vieții comunităților din cele două zone. „Obiectivul urmărit prin proiect este acela ca activitățile comune ale ambilor parteneri să contribuie la creșterea calității vieții și, în consecință, la o mai bună dezvoltare socio-economică și a mediului ambiental pentru locuitorii de pe ambele părți ale frontierei româno-sârbe, mai ales a celor de pe Valea Timișului”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Caransebeș, Diana Țîrdea.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/