Cea mai mare pârtie din țară s-ar putea deschide oficial!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Dacă în acest weekend se va respecta prognoza meteo cu ninsori abundente în județ, cea mai lungă pârtie din țară, care leagă muntele Semenic de stațiunea Văliug, se va deschide oficial.

Deși în ultima vreme temperaturile ridicate au pus bețe în roate pârtiilor de pe Semenic și de la poalele lui, meteorologii anunță zăpadă pentru acest sfârșit de săptămână, perfect pentru planurile iubitorilor sporturilor de iarnă.

publicitate online in ziar Express de Banat

Cea mai mare pârtie din țară, ce depășește șase kilometri,  pârtia afaceristului Nelu Popa , ar putea fi deschisă în acest sfârșit de săptămână dacă ninsorile anunțate vor cădea asupra munților cărășeni. Până acum pârtia nu a fost practicabilă tocmai din cauză că nu era suficientă zăpadă. „Deocamdată doar pârtia Slalom Uriaș de un kilometru 300 este deschisă schiorilor. S-ar putea ca duminică să deschidem coborârea prin pădure dacă ninsoarea anunțată se va materializa”, a explicat pentru Express de Banat Nelu Popa.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Între timp, pe Semenic și la Văliug distracția continuă. Tunurile de zăpadă artificială de pe pârtia de la Văliug și zăpada suficientă de pe Semenic vor atrage turiști ca în fiecare weekend. Pe lângă aceasta, petrecerile tematice de la noul bar asigură distacția și după lăsarea serii și atrag tot mai mulți turiști în zonă.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/