Internet Wi-Fi gratuit în Timișoara, pe fonduri europene. Primarul Nicolae Robu e foarte optimist

Capitala Banatului are șansele să facă primii pași serioși pentru a deveni smart-city. După ce, de câțiva ani, în centrul orașului funcționează Internetul wireless, edilul Nicolae Robu promite că accesul la Internetul fără fir va crește și se bazează pe… promptitudinea city-managerului Robert Kristof!

Uniunea Europeană acordă orașelor până la 15.000 de euro pentru astfel de proiecte, pe principiul „primul venit, primul servit”. Primarul e convins că dacă s-a ocupat Robert Kristoff, problema e ca și rezolvată. „City-managerul a stat la pândă și îndată ce s-a înregistrat cererea de finanțare, a și făcut operațiunea de rigoare. Sigur, și alții au făcut ca el. Suntem optimiști că fiind atât de pe fază, vom ajunge la rând în limita fondurilor pe care Comisia Europeană le-a alocat pentru acest proiect la nivel global”, a precizat Robu în cadrul conferinței săptămânale de la PNL.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Deocamdată, autoritățile nu au hotărât pe ce cartiere se vor axa. Rămâne ca decizia să fie luată după ce vor veni banii pentru implementarea proiectului. Cât despre Internetul Wi-Fi din centrul Timișoarei, Robu spune că nu a auzit remarci critice despre calitatea conexiunii. „Nu am studii în ceea ce privește zona centrală. Dar nu am feedback-uri negative, pentru că, de regulă, când ceva nu merge bine, ești sesizat”, a mai spus edilul.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/