CSM Lugoj s-a impus cu Dinamo după un set final inedit. Agroland a pierdut la Târgoviște

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Lugojul a ieșit cel mai bine din etapa a III-a a Diviziei A1 de volei feminin. CSM-ul s-a impus cu 3-1 acasă cu Dinamo, primul succes din acest sezonul. În schimb, UVT Agroland Timișoara a pierdut cu 3-0 pe terenul lui CSM Târgoviște.

La primul meci acasă din campionat, CSM Lugoj a dominat lejer primele două seturi, pe care le-a adjudecat cu 25-19, respectiv 25-11. Bucureștencele au revenit însă în setul al treilea, pe care l-au câștigat cu 25-17. Dinamo a condus și în setul al patrulea, cu 10-13. Setul l-a întors însă tânăra Georgiana Popa, lugojeancă de numai 15 ani. Sportiva a oferit opt servicii din care gazdele au făcut tot atâtea puncte consecutive!, și au tranșat setul cu 25-16. Cea mai bună realizatoare a Lugojului a fost Nina Kocic,cu 24 puncte.

Agroland în schimb a avut parte de o înfrângere cu 3-0 pe terenul lui CSM Târgoviște, formația la care joacă fostele jucătoare ale formației din Timișoara, Ozun și Lakovic. Cu antrenorul suspendat, formația bănățeană a condus în debutul primului set și ulterior a avut și 22-22, dar gazdele au luat setul cu 25-22. Similar a început și setul al doilea, terminat cu 25-17 pentru gazde. Dâmbovițencele nu au mai avut mari probleme în ultimul act, terminat tot la 25-17. Franțuzoaica Maeva Orle a fost principala realizatoare de la Agroland, cu 16 puncte.

untitled design set 970x90 px

Campionatul programează prima etapă intermediară. Marți, Lugojul va juca la CSM București.  Agroland în schimb va sta, din cauza numărului impar de echipe.

foto: facebook.com/pg/CSM-Lugoj-volei

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/