Se leagă victoriile pentru baschetbaliști. SCM Timișoara a învins-o și pe Dinamo

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

„Leii” din Banat încep să își găsească cadența: au obținut a doua victorie din campionat, la scorul de 83-70 cu cei de la Dinamo. În mare parte, cu excepția celui de al doilea sfert, alb-violeții nu au avut probleme cu echipa antrenată în prezent de Tudor Costescu, fostul tehnician al bănățenilor. 

Meciul a început bine pentru timișoreni, care au condus ostilitățile în primul sfert, când Dinamo nu s-a aflat niciodată la conducere. După primele zece minute, scorul a fost de 29-24, dar bucureștenii au revenit în al doilea sfert. După 13 minute de joc, Kaplanovic a înscrie pentru 30-31, iar timișorenii au revenit la conducere abia înainte de pauza mare, unde au intrat cu 44-42. În sfertul trei, ”leii” au dominat și au reușit să aibă avantajul de 62-56 la intrarea în sfertul decisiv. În ultimele zece minute, nu s-au mai înregistrat răsturnări de situație.

Vladan Vukosavljevic a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 23 de puncte. Au mai înscris pentru gazde: Brown, 19 puncte, Komatina, 11 puncte, Popa-Calotă, 10 puncte, Randolph și Pesakovic, fiecare cu 8 puncte, Diculescu și Stojadinovic, fiecare cu 2 puncte. Baker și Vrkic, fiecare cu 21 de puncte.

untitled design set 970x90 px

SCM Timișoara nu are meci săptămâna viitoare, dar va juca luni,19 noiembrie, acasă cu SCM U Craiova.

foto: facebook.com/pg/bcscmtimisoara

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/