Ciocolată cu lavandă, sare peruviană sau aromă de trandafir. Degustare inedită pentru pofticioși, la Timișoara

promovare online Timisoara Casa Auto

Greu de găsit om căruia să nu îi placă ciocolata, fie că vorbim despre cea cu lapte, cu caramel, amăruie sau cu cremă de fructe. Pe lângă sortimentele clasice care ne-au cucerit din copilărie, în ultimii ani au apărut tot felul de variante mai mult decât inedite, până la ciocolata cu aromă de lavandă sau trandafiri. Iar timișorenii vor avea ocazia să încerce astfel de sortimente la o degustare organizată la Ambasada.

Degustarea va fi organizată luni, 12 noiembrie, la Ambasada, brand al Asociației Casa Plai, între orele 18.30 și 20.30. Sortimentele prezentate vor fi ciocolata cu unt rumenit, ciocolata cu sare peruviană, ciocolată neagră cu lapte realizată din cacao din Peru, ciocolata neagră din boabe de cacao sălbatică din Bolivia, ciocolată neagră cu note de bergamotă, afine și lavandă sau ciocolata neagră din boabe ecuadoriene, cu note intense de zmeură, note fructate și florale de trandafir.

promovare banner maxagro

Organizatorii degustării sunt  Diana Șecman și Nicolae Velciov, organizatorii acestui atelier, primii români degustători certificați de ciocolată „Level 2 Certified Tasters” ai ***International Institute of Cacao and Chocolate Tasting și evaluatori oficiali în cadrul competiției International Chocolate Awards. Accesul unei persoane costă 70 de lei și se face pe bază de rezervare. Mai multe detalii se găsesc în cadrul evenimentului creat pe Facebook. 

publicitate tmc 640