Interlopul Condraş îşi vrea înapoi maşina

Dintre membrii grupării anihilate în urma operaţiunii “Revanşa” a ofiţerilor de la Crimă Organizată doar liderul ei, Gabriel Condraş, refuză să-şi recunoască vinovăţia. Asta, în ciuda probelor de la dosar şi a faptului că toţi ceilalţi inculpaţi au recunoscut în totalitate faptele pentru care au fost trimişi în judecată.

La ultimul termen de judecată consumat la Tribunalul Caraş-Severin, Condraş a formulat o cerere de probaţiune privind expertizarea înregistrărilor audio, acesta susţinând că stenogramele de la dosar nu sunt reale în totalitate. Instanţa a pus în vedere procurorului de şedinţă să studieze respectiva cerere şi să formuleze răspuns până la următorul termen de judecată în ceea ce priveşte neconcordanţele semnalate. Interlopul, recunoscut nu numai pentru contradanda cu ţigări, ci şi pentru acte de violenţă, a mai solicitat magistraţilor audierea coinculpaţilor, cerere respinsă deoarece Alexandru Dreşcan, Florin Nicola, Loredana Jurcă, Bogdan Luţu şi Florin Zgribuţ au recunoscut totul şi astfel nu ar mai avea ce să declare în plus.

Condraş a mai solicitat, prin apărătorul ales, restituirea autoturismului ridicat la percheziţia domiciliară efectuată odată cu reţinerea sa. Instanţa a pus în vedere procurorului de şedinţă obligativitatea indicării temeiul juridic aflat la baza indisponibilizării autoturismului respectiv, în funcţie de aceste date urmând să aprecieze dacă se impune sau nu ca interlopul să-şi poată ridica maşina.

leader board 728 x 90 px

Comments

  1. Doru says:

    Da da da