Interesele unor politicieni au blocat inițiative extraordinare! Avertisment pentru stăpânii inelelor!

Primarul comunei Turnu Ruieni, Mihai Maralescu, a intrat în vizorul ministrului de Interne, Marcel Vela, din cauza blocajelor pe care omul de afaceri Romeo Dunca le găsește pe Muntele Mic – Nedeia. 

Dunca se chinuie de mai bine de zece ani să dezvolte un impresionant domeniu schiabil pe Muntele Mic – Nedeia, dar se lovește mereu de obstacole administrative. Mai întâi în comuna Zăvoi, iar acum în Primăria Turnu Ruieni. Ministrul Vela e prieten bun cu Romeo Dunca și cunoaște în detaliu planul timișoreanului pentru dezvoltarea turismului în Caraș-Severin. Tocmai de aceea a transmis un mesaj foarte vehement. Valabil însă și pentru cei din Consiliul Județean sau alte instituții ale statului care mai mult încurcă decât ajută.

„Să ridicăm județul Caraș-Severin ca județul cu cel mai mic fenomen criminogen, infracțional și cu cea mai redusă infracționalitate în domeniul public! În Caraș-Severin, împreună putem face o echipă, de la primari până la prefect, de la funcționari până la conducerea Consiliului Județean, de la instituții până la presă, o echipă de elită ca județul Caraș-Severin să fie ceea ce merită. Avem întreprinzători adevărați, cu inițiative extraordinare, care sunt frânate de politicieni, inițiatiative care ar dezvolta enorm județul Caraș-Severin, dar interesele unor politicieni le-au blocat. Avem locuri minunate, avem binecuvântări dumnezeiești cu zone unice, superbe, cu rezerve, cu amplasarea noastră geografică într-un loc minunat cu tot ceea ce ține de șansa unui viitor mai bun. Această șansă pentru Caraș-Severin, pentru oamenii din Caraș-Severin nu permit să fie anulată de unii sau alții care cred că ei sunt stăpânii inelelor”, le-a transmis ministrul Afacerilor Interne șefilor de instituții din Caraș-Severin și mai marilor din instituțiile care se ocupă cu aplicarea legii.