Interese obscure! Un independent a abandonat cursa electorală pentru Primăria Lugoj!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Profesorul Petru Madroane, fost director al Școlii de Muzică „Filaret Barbu” din Lugoj, și-a anunțat retragerea din cursa electorală pentru fotoliul de primar al Lugojului, declarându-se „dezamăgit de jocurile și interesele obscure, care nu aduc nimic bun pentru Lugoj și lugojeni”.

Deși Madroane susține că nu s-au făcut presiuni împotriva sa de nu a mai candida, este cert că prezența unui om cu prestanță în arena electorală ar fi deranjat interesele unora dintre competitori. Mesajul postat pe pagina de Facebook a fostului candidat se încheie astfel: „Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și ați crezut în mine”.

Reacțiile postate pe rețelele de socializare au fost în majoritate de regret și dezamăgire. „Un om sincer, mai greu poate să răzbată printre șacali, însă nu trebuia să renunțați” (Adriana Ionuț Ghiciulescu), „Mare păcat! S-a dus și ultima noastră speranță! Sănătate multă Dumneavoastră și familiei” (Ana Maria), „Păcat, era un om de nădejde pentru lugojeni” (Viorica Ștefănuți), „Păcat, poate te mai gândești” (Grecu Dina). Un singur comentator i-a reproșat profesorului că s-ar fi aruncat nepregătit în cursa electorală.

Dincolo de argumentele pro și contra, un lucru este sigur:  un independent, oricât ar fi de apreciat, va avea mari dificultăți în campanie, fără un aparat de partid în spate, în stare să îl susțină și să asigure toată partea nevăzută a logisticii de campanie, cum ar fi strângerea semnăturilor, etc.

Surprize vor mai fi, campania electorală propriu-zisă nici nu a început încă!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/