Interceptări contestate ale procurorilor DNA în dosarul “Şpagă în Primăria Zăvoi”

Apărătorul lui Antonie Bunei, primarul suspendat din funcţie de Tribunalul Caraş-Severin fiind acuzat că a pretins şpagă 47.000 de euro, a cerut instanţei de judecată să oblige Ministerului Public să aducă în sala de judecată CD-urile originale cu interceptările telefonice şi ambientale dintre inculpaţi.

Antonie Bunei a spus că se îndoieşte de veridicitatea interceptărilor aflate la dosar încă din momentul audierii sale. Primarul suspendat al Zăvoiului a mărturisit instanţei că unul dintre numerele de telefon la care se face referire în rechizitoriu nu-i aparţine. Cu alte cuvinte, discuţiile intercepate purtate de pe acel telefon nu-i pot fi atribuite lui.
La ultimul termen de judecată consumat la Tribunalul Caraş-Severin, avocatul Paşca a învederat instanţei faptul că mai multe dintre discuţiile redate în rechizitoiu nu se regăsesc şi pe CD-urile cu înregistrări. Apărătorul lui Bunei a cerut ca DNA-ul să pună la dispoziţie CD-urile originale, pentru a se constata dacă există sau nu înregistrarea tuturor discuţiile dintre inculpaţi la care se face referire în materialul de urmărire penală. Un alt avocat în cauză, Dana Bebe, susţine la rândul său că există neconcordanţe importante între interceptări şi transcrierea lor din rechizitoriu. Instanţa a pus în vedere Ministerului Public să clarifice această situaţie până la termenul următor.

publicitate online in ziar Express de Banat
gif card de energie dacus 1000x100

Comments

  1. iulian marinescu says:

    Solutia nu e sa negi …”nu e telefonul meu, nu am vorbit eu, parandarat nu inseamna bani, etc” ci sa nu existe material ce ar putea fi analizat sau prelucrat. HUSHCRYPT, foarte bun si foarte gratis, cat o mai fi gratis. ANDROID MARKET RULLES.