Salonul Bella Donna te ajută să fii senzaţională!

Anotimpul ploios bate deja la uşă, iar dacă în ceea ce priveşte garderoba ai pus deja hainele de vară deoparte, de ce nu ar beneficia şi look-ul tău de o schimbare? Specialiştii în frumuseţe de la Bella Donna te pot ajuta să te reinventezi.

Odată cu primele săptămâni din septembrie zilele se scurtează, temperaturile scad, peisajul îşi schimbă culorile, în modă apar colecţiile toamnă-iarnă, iar starea de spirit trece de la entuziasmul verii la melancolie şi calm. Specialiştii ne sfătuiesc să ne sincronizăm cu totul schimbărilor, astfel ca tenul, pielea, părul şi machiajul să fie în ton cu atmosfera noului anotimp. Efectele nu pot fi decât benefice.

Revitalizează-ţi părul şi ieşi din anonimat!

leader board 728 x 90 px

Este bine cunoscut faptul că pe timpul verii părul este supus factorilor de stres, cum ar fi căldura excesivă, sarea din apa mării, clorul şi vântul. Nu te sfii să tai câţiva centimetri pentru a-i reda vitalitatea, înlocuieşte vârfurile despicate şi firul uscat cu o podoabă strălucitoare şi mai ales sănătoasă. Specialiştii de la Bella Donna te aşteaptă cu sfaturi de styling şi îţi stau la dispoziţie dacă vrei o tunsoare clasică şi elegantă sau, dimpotrivă, îţi doreşti un look îndrăzneţ cu tăieturi asimetrice. În ceea ce priveşte culoarea, toamna aceasta se poartă tonurile ciocolatii, reflexele caramel şi buclele arămii.

Ai grijă de pielea ta!

Poate mai mult ca părul, pielea este şi ea pusă la grea încercare pe timpul verii. Zonele cele mai expuse, tenul, pielea gâtului şi decolteul, sunt şi cele mai sensibile la efectele de îmbătrânire ale soarelui puternic. Nu-ţi mai fă însă griji! Odată scăpată de caniculă este momentul perfect să începi un tratament facial. Metoda folosită la Bella Donna, cu ventuze prin care se stimulează circulaţia periferică, întinereşte pielea, vascularizând-o.

Nu uita de siluetă!

Vara e anotimpul exceselor, al vacanţelor lipsite de griji, al distracţiilor de noapte, astfel că e uşor ca, fără să-ţi dai seama, să cazi în extrema unui stil de viaţa dezorganizat. Iar asta se vede de cele mai multe ori pe cântar. Ca să-ţi reconturezi trupul, şi asta chiar în timp ce te relaxezi, poţi opta la salonul Bella Donna pentru un masaj de întreţinere.

Fii frumoasă până-n vârful degetelor!

Albastrul neon, rozul acidulat şi galbenul aprins parcă nu mai dau la fel de bine în peisajul noului sezon, aşa cum au făcut-o pe plaje şi la terase. La fel se întâmplă şi în cazul unghiilor tale. Vedetele toamnei sunt nuanţele de vişiniu, albastrul închis, purpuriul şi o paletă largă de marouri. Manichiura franţuzească, atât de simplă şi rafinată, este la modă în orice sezon, la fel ca şi elegantul roşu. La Bella Donna îţi poţi picta unghiile în culorile toamnei, fie că este vorba de cele naturale sau false.

Există un mit conform căruia pedichiura este o cerinţă obligatorie a verii. Nimic mai greşit! Indiferent de sezon este recomandată cel puţin o vizită pe lună la salon, pentru îngrijirea picioarelor. Din cauza pantofilor închişi, a botinelor şi ciorapilor te poţi alege cu bătături sau colţuri încarnate.

Situat pe Bulevardul Revoluția din Decembrie, bloc 5, scara 1 (Complex Henn), Salonul Bella Donna este deschis de luni până vineri, între orele 8 -19 și sâmbăta de la 9 la 15. Pentru programări vă stă la dispoziție numărul de telefon 0742 033 963.