Probe pline de adrenalină la Caransebeș

Serbările Cetății la Caransebeș au început cu o zi în urmă, zi în care au luat startul și peste o sută de motociliști din țară și de peste hotare, participanți ai „Cupei Handenduro Regiment 13”.

Concursul internațional de motocilclism a strâns în orașul de pe Timiș și Sebeș peste o sută de motoare, care au impresionat privirile spectatorilor amatori de senzațional. „Cupa Handenduro Regiment 13” a început la ora 16:00, oră la care motoarele concurenților se odihneau înainte de show-ul ce avea să fie unul impresionant.

Motoarele au fost turate pe un traseu improvizat de pe aleea dintre Ștrand și râul Timiș. Caransebeșul a fost pentru o zi centrul  internațional al iubitorilor de adrenalină montană. Trasele au constat în probe cu bolovani, lemne și dâmburi periculoase, toate luate cu asalt de motocicliștii obișnuiți cu senzațiile tari.

leader board 728 x 90 px

Concurenții au început ușor, tatonând fiecare obstacol în parte, însă curând au prins curaj și au lăsat publicul cu gura căscată. Show-ul a fost bine primit de către gugulani, ceea ce va transforma acest concurs într-o tradiție de Serbările Cetății.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631533458059″]