Instalatorul cel Voinic – lider în Clisura Dunării pe domeniul instalaţiilor sanitare

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Se spune că munca și perseverența reprezintă cheile succesului în orice domeniu! Ei bine, acest lucru este confirmat și de tânărul om de afaceri Silviu Mihai Vacariu, cel care a avut curajul să nu plece din orașul în care a copilărit, Moldova Nouă, alegând să investească întreaga experiență, acumulată în peste 15 de activitate în domeniul instalațiilor sanitare/termice, într-o afacere de succes!

Proiectul „Instalatorul cel Voinic” – magazinul din orașul de la malul Dunării, care oferă servicii complete și complexe în tot ceea ce-nseamnă lucrări de alimentare cu apă și canalizare, montajul centralelor termice (pe gaz natural, GPL, combustibil solid/lichid), încălziri în pardoseală – a luat naștere în urmă cu aproximativ doi ani, după cum povestește Vacariu: „Având o experiență de peste 15 ani în acest domeniu, am simțit nevoia să nu mai pierd timp, alergând în orașele din proximitate pentru a-mi procura o parte din materialele necesare unei încălziri termice, spre exemplu, ci să investesc acel timp în calitatea lucrării, având toate cele necesare la mine acasă, cum se spune. Și, da, am început cu un magazin mic, în zona Fortuna, de vreo 40 de metri pătrați, iar, după un an, simțind feedback-ul clienților, am hotărât că locul nostru e într-un spatiu mai mare, unde clientul să poată vizualiza mai bine gama de produse oferite”.

Conceput pe ideea de 3 în 1, magazinul INSTALATORUL CEL VOINIC SRL pune la dispoziția clienților săi următoarele:

– consultanță (identificarea problemei);

– o gamă variată de produse (cu ajutorul cărora se pot executa atât lucrări sanitare, termice, de canalizare, cât și de grădinărit – irigații);

– execuția lucrării, evident, cu garanția serviciilor prestate.

În ceea ce privește concurența pe piață, tânărul antreprenor caută să se uite în propria ogradă și să exceleze, pe zi ce trece, în ceea ce și-a propus: „Consider că este loc pentru toată lumea în acest domeniu! Pe ceea ce eu și echipa mea trebuie să ne focusăm este să căutăm cele mai viabile soluții pentru a-i mulțumi pe oamenii care ne calcă zilnic pragul magazinului și, pe zi ce trece, să-ncercăm să fim tot mai buni și mai performanți”.

1000x100 (3)

Cu privire la planurile de viitor, Silviu Mihai Vacariu concluzionează: „Ne gândim să ne-ndreptăm atenția spre automatizări, care vor aduce un plus de confort, și spre produsele eco, produse care sunt mai puțin dăunătoare pentru mediu”.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/