ALERTĂ la spitalul din Reșița! Un bărbat agresiv amenință că se sinucide! [UPDATE]

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Pompieri, polițiști și jandarmi au fost chemați de urgență la Staționarul 2 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, pe motiv că un bărbat s-a urcat pe acoperiș și amenință că se sinucide.

Circ fără bani la spital! În jurul orei 8.00, la Staționarul 2 s-a dat alarma, după ce un bărbat s-a urcat pe acoperișul unei anexe și amenința că se sinucide.

În fapt, spun surse neoficiale, bărbatul nu ar fi victimă, ci mai degrabă călău! Se pare că omul a ajuns la Urgențe cu Poliția, după ce și-ar fi bătut soția. Transferat la Psihiatrie, omul a cerut să meargă la toaletă, moment în care ar fi ieșit pe geamul clădirii. Acesta reclamă faptul că un agent l-ar fi bătut. Bărbatul se află de mai bine de o oră pe acoperiș și, nervos din cale afară, a aruncat cu mai multe țigle și bucăți de metal.

În fața clădirii se află rude ale bărbatului de etnie romă, dar și polițiști care încearcă să îl convingă pe bărbat să coboare.

UPDATE, ora 9.45

promovare banner maxagro

Bărbatul a coborât de pe acoperiș, intrând înapoi în clădire prin aceeași fereastră. La fața locului se află și managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Waldemar Murgu. Cel mai probabil se va face o anchetă în acest caz pentru a se stabili cine se face vinovat de faptul că bărbatul nu a fost supravegheat așa cum se cuvine.

UPDATE, ora 11.30

Povestea bărbatului care a făcut scandal astăzi la spitalul reșițean este detaliată de polițiștii cărășeni. Aceștia informează că omul de 36 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, și-a agresat soția noaptea trecută, încălcând astfel un ordin de protecție provizoriu. „Tot în cursul nopții, suspectul ar fi distrus 4 pneuri de la un autoturism parcat pe o stradă din municipiu”, mai spun polițiștii.

Pentru cele două episoade, politiștii Biroului de Ordine Publică Reșița au întocmit pe numele scandalagiului dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protecție, lovire și alte violențe și distrugere și au decis să-l ducă la Secția de Psihiatrie a Spitalului Reșița, bărbatul fiind recalcitrant.

Pentru circul făcut ulterior la spital, acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările în acest caz continuă.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/