Adrian Torma, despre oferte politice primite: „Vom vedea ce-mi rezervă viitorul”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Primele brațe deschise oferite liberalilor cărășeni picați în dizgrațiile președintelui Marcel Vela vin din partea Partidului Mișcarea Populară. Adrian Torma e primul pe listă!

Cu privire la invitația publică făcută de președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, liberalul de la malul Dunării le mulțumește nu doar celor din PMP, ci tuturor celor care s-au gândit să-i transmită mesaje de încurajare, fie public, fie personal, însă „despre ce se va-ntâmpla după ziua de joi, rămâne de văzut”, subliniază primarul.

1000x100 (4)

Deși nu știe încă care va fi deznodământul votului dat în cadrul Biroului Politic Județean al PNL CS, Torma le transmite un mesaj alegătorilor săi: „Deocamdată, eu am un mandat de primar al orașului Moldova Nouă din partea Partidului Național Liberal pe care-l voi duce la finalitate din postura de membru al PNL sau din postura de cetățean liber de sarcini și, ulterior, vom vedea ce-mi rezervă viitorul”.

Șeful administrației publice de la malul Dunării admite că a fost curtat și de alte partide politice, nu doar de PMP, însă nu comentează prea mult pe marginea acestui subiect. Singurul lucru de care este convins se rezumă la faptul că, după ziua de joi, lucrurile se vor liniști: „Pur și simplu, e un moment în care lucrurile se mișcă, apele sunt învolburate, există vorbe dulci, vorbe de bine și vorbe de rău din multe părți. După ziua de joi se vor liniști lucrurile, în mod evident”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/