Inspectorii de muncă, somați să evacueze sediul din Timișoara. „Toată ziua suntem amenințați că ne mută pe malul Begheiului cu birouri cu tot”

itm timis

Directorul ITM Timiș cere intervenția Prefecturii Timiș ca să primească bani guvernamentali pentru finalizarea noului sediu al instituției situat în comuna Giroc, lângă Timișoara. Cel în care își desfășoară acum inspectorii de muncă activitatea a fost retrocedat, iar noii proprietari trimit somații de evacuare. 

Cei de la ITM spun că ar mai avea nevoie de încă aproape 3 milioane de lei ca să finalizeze lucrările la noul sediu al instituției situat în comuna Giroc, lângă Timișoara. Ei vor ca suma să le fie alocată de Guvern.

„Proprietarii clădirii ne forțează să părăsim această locație și nu avem unde merge. Am pierdut la ÎCCJ această clădire (n.r, situată pe Splaiul Nicolae Titulescu 12), după ce am investit 1 milion de dolari în ea, am refăcut-o toată și după ce a fost gata s-au găsit proprietarii, a nu știu câta rudenie din urmă, și ne-au luat-o. Suntem supuși evacuării în momentul de față și am primit o parte dintr-o unitate militară de pe Calea Girocului, o amenajăm, dar ne-ar mai trebui această sumă ca să ne putem muta.”, a declarat Pavel Kașai, directorul ITM Timiș.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Potrivit acestuia, nu vor exista despăgubiri pentru investițiile făcute în sediul de pe Splaiul Nicolae Titulescu.

„E retrocedare totală. Poți să o ai poleită cu aur, că o dai înapoi fără discuții. Suntem aproape gata la Giroc, ne-ar mai trebui această sumă sau cel puțin 70%, chiar dacă nu facem exteriorul, să îl placăm cu panouri, să putem să ne mutăm. Toată ziua suntem amenințați că ne mută pe malul Begheiului cu birouri cu tot și situația e urâtă.”, a mai spus Kașai.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/