Constructorul care extinde UPU de la Spitalul Județean Timișoara a suplimentat numărul de muncitori. Stadiul lucrărilor

upu judetean corp nou
untitled design set 970x90 px

Firma care realizează lucrările de extindere la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean din Timișoara dă asigurări că va ridica etajul I al clădirii până la finalul anului. În acest scop a suplimentat numărul de muncitori.  

Potrivit reprezentanților CJ Timiș, constructorul este cu o săptămână înainte față de graficul de lucrări și dă asigurări că până în ianuarie 2022 va finaliza parterul pentru că nu mai întâmpină probleme tehnice și lucrează indiferent de condițiile meteo. Și numărul muncitorilor de pe șantier a fost suplimentat.

„În prima decadă a lui noiembrie 2021, pe șantierul UPU, Inspectoratul de Stat în construcții va verifica calitatea și conformitatea lucrărilor, iar imediat după, constructorul va putea turna placa peste subsol. Peste iarnă, se vor executa lucrări la interiorul structurii.”, au anunțat reprezentanții CJ Timiș.

publicitate ziar expresb 1000x100

santier maternitate cjt

În ceea ce privește șantierul noii maternități de lângă Casa Austria, la sfârșitul acestei săptămâni are loc finalizarea armării radierului și montarea instalațiilor aferente. Săptămâna viitoare se va turna radierul la corpul A și se începe montajul stâlpilor și pereților. Constructorul vrea ca până la Crăciun să fie placă peste demisol la ambele corpuri de clădire.