Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin are un nou inspector general adjunct! Forțe proaspete, obiective noi!

Încă din primele zile ale mandatului, obiective punctuale au fost stabilite pentru perioada ce urmează. Numită prin ordin de ministru, Ileana Loredana Conciatu este noul inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin (ISJ Caraş-Severin), gata să se apuce de treabă.

Cu un bagaj de cunoștințe în spate și ani buni de experiență în sistemul educațional, Ileana Loredana Conciatu este profesor titular la catedra de chimie a Colegiului Național “C.D. Loga” Caransebeș și a ocupat, până în prezent, funcția de director al Școlii Gimnaziale „Constantin Daicoviciu”. Începând cu data de 15 ianuarie, aceasta a fost numită în funcția de inspector general adjunct al ISJ Caraş-Severin.

„Îmi doresc, împreună cu inspectorul general și echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin, să identificăm problemele generale și specifice: îmbunătățirea relațiilor între școli și instituții publice, dotarea școlilor cu materiale didactice, cadre didactice calificate, competente și transparență în educație. Știu că nu este o muncă ușoară, însă mă voi strădui să fiu omul potrivit la locul potrivit. Oricine are nevoie de ajutor în soluționarea problemelor legate de mediul școlar mă poate găsi la ISJ Caraş-Severin și, cu siguranță, voi face tot posibilul să ajut”, ne spune noul inspector general adjunct, Ileana Loredana Conciatu.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Caraş-Severin, Ion Moatăr, pe principiul „unde-s mulți, puterea crește”, declară: „Din punctul meu de vedere s-a completat organigrama. Suntem echipă completă vizavi de funcțiile de conducere. Funcționam cu un om în minus la conducere, era un dezavantaj pentru noi”.

Numirea este valabilă până la organizarea concursului de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării, dar nu mai târziu de finalizarea anului şcolar 2019-2020, ne mai spun reprezentanții  ISJ Caraş-Severin.