Înșelată în plină noapte! O lugojeancă a rămas fără 7.000 de lei prin metoda „Accidentul”

Metodele de înșelăciune la telefon continuă să facă victime în Lugoj, ultima pe listă fiind o femeie care a rămas fără 7.000 de lei, prin metoda „Accidentul”.

În timp ce dormea, femeia a primit un telefon, la patru dimineața, de la o persoană care pretindea că nora acesteia ar fi avut un accident. Pentru a o scăpa cu viață pe femeie, victimei i-au fost ceruți bani cu care să fie plătiți mai mulți doctori. Femeia, bulversată de cele auzite la telefon în mijlocul nopții, a sunat acasă la fiul și nora acesteia. Cum a văzut că nici unul dintre ei nu răspunde, a decis să plătească banii celui care a sunat-o. După ce a plătit hoților suma cerută de aceștia, femeia nu a avut liniște toată noaptea, până ce a dat de fiul și nora sa. Aceștia au liniștit-o spunându-i că sunt amândoi bine și că nu au fost implicați în vreun accident.

1000x100 casa brutarului

Familia femeii a chemat imediat Poliția, realizând că aceasta a căzut pradă hoților care se folosesc de metoda „Accidentul” pentru a sustrage sume de bani de la persoane în vârstă. Polițiștii au declarat că fac cercetări pentru a stabili cine sunt cei care au înșelat-o pe femeie.

tmc 640