Înscrieri pentru un nou an educațional, la Școala de Artă din Timișoara

scoala de arta

Persoanele care doresc să învețe să cânte, să danseze, să picteze, să sculpteze, și nu numai, sunt așteptate să se înscrie la cursurile oferite de Școala de Artă Timișoara. La începutul lunii octombrie se dă startul noului an educațional.

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș anunță că oricine dorește să se perfecționeze într-una dintre cele 18 specializări oferite de școală se poate înscrie la cursuri până la data de 24 septembrie. Aceste înscrieri se pot realiza fie direct, la sediul centrului, pe str. Emanuil Ungureanu, nr. 1 din Timișoara, fie online, pe adresa de email scoaladearte.ccajt@gmail.com. Toate documentele necesare înscrierii și toate informațiile despre depunerea dosarului pot fi consultate pe site-ul instituției.

Pentru noul an școlar, oferta educațională a Școlii de Artă cuprinde nouă cursuri cu predare colectivă: muzică religioasă și cantori bisericești, pictură, grafică și pictură pentru copii, sculptură, pictură, artă decorativă, design vestimentar și de interior, cine-foto, dans modern și balet pentru copii, instructori dans popular și meșteșugari, precum și opt  cu predare individuală: canto muzică ușoară, canto muzică clasică, vioară, pian, acordeon, saxofon, orgă electronică și chitară, dar și un curs care beneficiază de corepetitor – canto muzică populară.

În cazul cursurilor de canto muzică ușoară, populară sau clasică, vârsta minimă a cursanților trebuie sa fie de 14 ani. La cursurile de instrumente de suflat cursanții trebuie să aibă cel puțin 10 ani, iar cei care doresc să se înscrie la cursurile de instructori de dansuri trebuie să aibă peste 18 ani. În total, 25 de profesori și doi corepetitori vă așteaptă să le fiți alături în următorul an școlar, în timpul căruia vor fi respectate măsurile sanitare impuse de pandemia de coronavirus: dascălii și cursanții vor purta măști de protecție, își vor dezinfecta mâinile, iar în sălile de curs va fi menținută o distanță de 2 metri între participanți”, a informat Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.

banner maxagro

După depunerea dosarelor de înscriere, evaluările făcute de fiecare profesor sau formator în parte vor avea loc în perioada 27 – 28 septembrie, la sediul centrului. Anul școlar va începe luni, 4 octombrie.

 

tmc 640