Înscrie-te la Caravana cu Jocuri din acest weekend, de la Iulius Town!

po 1000x100px (3)

În perioada 17 -19 iulie, Caravana cu Jocuri se instalează în Iulius Gardens, cu multe activități inedite, jocuri educative, jocuri de societate și de stimulare a memoriei. Timp de trei zile, în zona Family Plaza, festivalul va dura neîntrerupt de la ora 10.00 până seara la ora 21.00 și vă invită să luați parte la activități complexe, în echipă.

La festival cei mici pot participa împreună cu familia, dar și cu prietenii lor. Caravana cu Jocuri le pune la dispoziția copiilor o multitudine de activități, care au tematici inedite și care sunt gândite pe categorii de vârstă. Astfel, se vor crea cinci zone de joacă, cu mese care au câte trei locuri sau care pot fi personalizate pentru câte o familie. Intrarea este gratuită, iar pentru a respecta distanțarea fizică, numărul de participanți este limitat. Persoanele vor putea să participe o singură dată pe zi la zona de joacă potrivită vârstei. Doritorii se pot înscrie accesând pagina de Facebook a evenimentului.

„Evenimentul se va desfășura respectând regulile de siguranță, iar fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentului va fi diferențiat. La intrare va fi monitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică. Vino împreună cu cel mic la joacă în Iulius Town, în acest weekend!”, transmit cei de la Iulius Town.