FOTO. CCIA Timiș, un nou look: „Acest eveniment reprezintă momentul zero al relansării economiei timișene”

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Sediul CRAFT al Centrului de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș are o nouă înfățișare, pe care a inaugurat-o într-un eveniment festiv joi la prânz. La eveniment au participat personalități politice și decizionale de la nivelul municipiului Timișoara, dar și membri ai Colegiului de Conducere CCIAT. În paralel s-a deschis și EXPO MOBILA, unde 20 de expozanți români prezintă idei de decor interior.

Membrii CCIAT Timiș au investit în noua înfățișare a sediului CRAFT al instituției, iar evenimentul a fost inaugurat joi. Designerul Corina Săftescu și arhitectul Sorin Săftescu au gândit conceptul pentru noua înfățișare a centrului, care a fost modernizat în lunile de pandemie, din autofinanțări. Conform cifrelor, mediul de afaceri timișorean s-a prezentat bine în ceea ce privește radierea firmelor, iar procentul este mult mai mic decât în 2019. Dificultăți ar fi întâmpinat doar angajatorii la cuantumul de plăți al angajaților.

„Pentru CCIAT acest eveniment reprezintă momentul zero al relansării economiei timișene. A fost o perioada grea, dar am făcut multe demersuri administrației publice locale și celei centrale. Vrem să arătăm că economia județului funcționează, nu s-a oprit, a încetat doar puțin și are nevoie de puțin ajutor de la cei în măsură să ofere ajutor. În perioada 1 ianuarie – 31 mai, comparativ cu anul 2019, am avut mai puțin cu 1.100 de înmatriculări, număr deloc îngrijorător datorită faptului că în această perioadă nu s-a lucrat, dar îmbucurător este că numărul de radieri este mai mic decât în 2019. Nu regretăm nimic, dimpotrivă, suntem foarte mulțumiți. Mediul de afaceri din Timiș merită cu prisosință această investiție”, a declarat Florica Chiriță, președintele executiv al CCIAT Timiș.

În paralel, EXPO MOBILA, a șasea ediție

publicitate Timisoara banner maxagro

În paralel cu evenimentul de inaugurare, în perioada 16-19 iulie, 20 de expozanți români își prezintă ofertele de design de interior timișorenilor și nu numai. Expoziția este deschisă de joi până duminică între orele 10.00-20.00, cu excepția zilei de duminică, unde intrarea este liberă până la ora 18.00. Puteți vedea și achiziționa, cu reduceri speciale pe lângă cele propuse de obicei de expozanți, bucătării, livinguri, canapele, mese, scaune, mobilier de exterior, decorațiuni, materiale pentru amenajări, saltele și obiecte de uz casnic: tigăi, oale din inox, ustensile de bucătărie. Mai multe stiluri de design interior sunt prezentate și în acest an, iar întâietate au culorile pastel, printurile clasice și mobila din lemn lăcuit. Mai mult decât atât, puteți primi din partea expozanților îndrumare gratuită și oferte personalizate după spațiul și ideile pe care le dețineți. Reducerile ajung și la 50% pentru mobilarea completă.

„Suntem deosebit de recunoscători firmelor participante la această ediție în număr de 20 venite din mai multe localități din țară, dar și firmelor și companiilor locale din Timișoara și Timiș. Ei s-au pregătit cu piese speciale de mobilier și garnituri întregi pentru mobilarea habitatului nostru. Cele mai multe dintre firmele prezente sunt companii exportatoare pe plan internațional. Publicul vizitator va avea șansa la acest eveniment să regăsească, să cumpere și achiziționeze mobilă la prețuri de producător. Sunt zeci de stiluri: clasic, modern, antichizant și antic, pentru toate gusturile și buzunarele. Consumatorul poate veni, să stea de vorbă cu producătorul. să i se facă oferta personalizată și negociere directă ale tarifelor produselor. Industria producătorilor de mobilă a lucrat în această perioadă, dat fiind faptul că suntem un pic limitați ca libertate de mișcare în concedii și suntem preocupați de amenajare, renovare și înlocuire. Publicul își dedică mai mult din timpul lui pentru confortul propriu. Producția de mobilă a mers mai departe și cererile sunt la cote maxime și se lucrează la foc continuu”, a spus Ioana Bonchiș, project manager EXPO MOBILA Timișoara din parte CCIA Timiș.

„Vă prezentăm saltele produse la Săcălaz, pentru anumite dimensiuni, la tipul de confort Premium. Ca de fiecare dată, îndrumăm cumpărătorii să vină personal și să testeze ceea ce noi ofertăm pe piață”, ne-a declarat un expozant de saltele calitate Premium.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/