Îngrijirea vârstnicilor la domiciliu, unul dintre cele mai căutate joburi și în 2019

Bătrânețea: afacere de succes și în 2019. Sute de cereri de locuri de muncă la îngrijire vârstnici la domiciliu în străinătate își așteaptă acceptul și în acest an.

Cu o cerere generoasă pe piața muncii din acest domeniu, atât din partea celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, cât și din partea celor care doresc asistență permanentă la domiciliu, din dorința de a rămâne alături de cei dragi și de a evita viața dintr-un centru pentru vârstnici, companiile de profil asigură în continuare joburi pentru cei interesați.

La fel ca în ceilalți ani, problema majoră a celor care caută acest tip de job o reprezintă seriozitatea și profesionalismul companiilor, care nu de puține ori s-au dovedit a fi firme fantomă, rău platnice, neserioase. În astfel de cazuri, cei care s-au confruntat cu situații similare și-au pierdut încet, încet încrederea și, din lipsa unei alternative, au continuat să riște sau pur și simplu să caute alt domeniu de activitate.

Promedica24, activă pe piața românească de mai bine de 8 ani, reprezintă pentru mulți colacul de salvare, din marea învolburată a nesiguranței și calității profesionale. Asigurare medicală privată pe teritoriul Germaniei, organizarea, plecarea și rezolvarea tuturor formalităților, transportul gratuit până acasă la pacient, cazare și masă, susținerea companiei 24/24h pe tot parcursul șederii, precum și salarii atractive, bonusurile speciale și mai ales munca legală în condiții de siguranță sunt atuurile de top care oglindesc cartea de vizită a celor de la Promedica24.

Alte aspecte la fel de importante ce aduc plus valoare firmei ce prestează servicii de îngrijire pentru clienţii de pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Poloniei și în numele cărora caută și pregătește pentru muncă posibili candidați din Polonia, România, Bulgaria sunt cele care fac referire la seriozitatea cursurilor de limbă și de formare pentru îmbunătățirea abilităților, sesiuni ce sunt organizate în mai toate orașele țării și care sunt oferite gratuit pentru toți cei interesați.

Persoanele îngrijite constituie, de asemenea, zona de interes maxim pentru cei de la Promedica24. În acest sens, sunt o prioritate:

  • Siguranța și confortul unei vieți în propria lor casă
  • Grija unui îngrijitor calificat
  • Formalități minime și rapiditate în găsirea îngrijitorilor

Pentru a susține cerința pieței, Promedica24 a deschis și în Reșița un punct de lucru, situat pe Strada Mihai Eminescu, nr. 4, etaj 2, birou 3A.

Toate informațiile suplimentare de care au nevoie candidații se găsesc la adresa: https: www.promedica24.ro/contact sau la numărul de telefon 0355 630 006.