Ingredientele cheie ale unei rețete de succes: Hotel Claris – locația de vis!

Viziune, autenticitate, ambiție și foarte multă muncă. Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele rețetei de succes pentru Hotelul Claris. Așa s-a născut povestea, așa a crescut Claris.

„Nu încerca să devii un om de succes, ci un om de valoare. Aceasta este semnătura mea, dar și a hotelului nostru”, a fost răspunsul Mihaelei Stoica atunci când a fost întrebată despre cei 13 ani de existență în peisajul hotelier de la poalele Muntelui Semenic. Într-o perioadă în care nimeni nu oferea credit dezvoltării turistice din acea zonă, printre câteva vile private și puține cabane s-a ridicat Pensiunea Claris, care mai apoi s-a transformat în hotelul de astăzi.

Mihai Bosioc, omul care a pus bazele acestui complex, a creionat una dintre cele mai de succes afaceri, viziunea acestuia fiind una amplă și de durată. Chiar dacă multe dintre idei au fost poate o fină continuare a perioadei comuniste, planurile prevedeau construcția unui grand hotel, cu flux continuu de turiști, care să rămână cazați chiar și o săptămână, cu autocare destinate transportului turiștilor, cu program de funcționare zilnic și, de ce nu, dezvoltarea prin parteneriat a întregii stațiuni. Visurile proiectate au devenit realitate, iar după 13 ani de investiții, întreaga zonă a cunoscut o creștere semnificativă. Afacerile au înflorit, zona Crivaia – Văliug ajungând să fie una dintre cele mai frumoase și mai căutate locuri din județul Caraș-Severin.


Vino la munte și descoperă rețeta de succes a unei tabere reușite și a unui team building reușit!

Pe lângă evenimentele obișnuite, prin structura sa Cabana Claris mai este recomandată taberelor pentru copii și evenimentelor business premium, team-building-urilor de management, training, dar și altor tipuri de activități corporate în afara biroului.

De ce Cabana Claris?

Deoarece unicitatea este unul dintre punctele forte ale rețetei de succes: la două activități de două zile cu pensiune completă, desfășurate într-un interval de două luni, se oferă o noapte gratuită cazare pentru toți participanții la evenimente, în intervalul duminică-joi, pe bază de voucher! Și mai mult: pentru cinci activități desfășurate de-a lungul unui an – reducere 10% pentru petrecerea de sfârșit de an, în ianuarie! Rezervare două nopți cu pensiune completă și cină festivă cu băuturi incluse!

Sala de conferințe este dotată cu flipchart, proiector și sistem de proiectare, TV. Coffee break-urile pot fi desfășurate și pe terasele hotelului cu o priveliște minunată asupra munților. Programul conferințelor poate fi completat de activități exterioare pe terenurile din zonă, iar seara se pot organiza grătare în aer liber și focuri de tabără. Petrecăreții se pot bucura de cele mai mai reușite seri tematice care sunt întreținute de DJ.


De mai bine de doi ani, proprietarii hotelului au inclus în programul lor și taberele recreativ-educaționale pentru copii

Fie că se organizează în Săptămâna altfel sau în perioada verii, pentru cei mici este o adevărată bucurie, la fel ca pentru părinții acestora care îi știu pe copii aproape de casă și într-un loc cât se poate de sigur.

Drumeții montane, jocuri și concursuri, plajă, înot, vizite la grădina zoologică sau la fabrica de mobilă, focuri de tabără, excursii, seminarii, întâlniri educative, modă, actorie, tenis de masă, şah, table, dartz sunt doar câteva dintre ofertele organizatorilor, de care copiii se pot bucura în tabere. Prima serie este programată în intervalul  17 iunie – 20 iunie, iar a doua, în perioada 25 iunie – 28 iunie, iar la cerere se pot organiza tabere și în oricare altă perioadă a anului.

Pentru sărbătorile pascale, proprietarii Hotelului Claris au pregătit, ca în fiecare an, un pachet complet, iar pentru două nopți de cazare, primești una gratis!

Informații și rezervări se pot face numărul de telefon 0752.915.955.