Înfrângerea lui Adrian Torma, victoria lui Dan Stan!

Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, a făcut un singur comentariu după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ca alegerile pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă să fie reluate, cu liberalul Ion Chisăliță în postura de mare favorit.

Vela s-a ferit să vorbească despre povestea alegerilor locale de la Moldova Nouă, câștigate în 27 septembrie de candidatul PSD – Pro România, dar pierdute astăzi, prin sentința definitivă a instanței supreme. Le-a cerut însă juriștilor din PNL să se bată până la final pentru a obține reluarea alegerilor.

„Dedic această victorie obținută la cea mai înaltă instanță din România colegului Dan Stan, cel care se ocupa de litigiile juridice ale PNL Caraș-Severin, cel care a promovat și acțiunea soluționată astăzi”, a spus liderul liberal din Caraș-Severin, amintind astfel de răposatul Dan Stan, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, răpus nu cu mult timp în urmă de nenorocitul de COVID-19.

Potrivit soluției de astăzi a Înaltei Curți de Casație și Justiție, alegerile pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă vor fi reluate. Adrian Torma nu mai are dreptul de a candida. Cel mai probabil, pe buletinul de vot se vor afla numai două nume: Ion Chisăliță (PNL) și Eugen Băleanu (Partidul Verde).