Înfrângere la ultimul joc din campionat pentru SCM Poli. După Turda, urmează un meci în Cupa României

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Handbaliștii de la SCM Poli nu au reușit o surpriză și au cedat cu 25-22 la Potaissa Turda, într-un meci contând pentru prima rundă a returului. Elevii lui Pero Milosevic nu au putut conta din nou pe Dragas și Pribanic, accidentați, dar nici pe Kocic, a cărui problemă cu viza nu s-a rezolvat. 

Turda s-a instalat la conducere în debutul partidei, însă Poli a putut reveni, după ce timp de șase minute gazdele au dat un singur gol. Pe acest fond de joc, în minutul 13, Sadoveac a egalat la 7 după o aruncare de la 7 metri. Partida a continuat într-o notă de echilibru, cu momente în care antrenorul Pero Milosevic protesta la adresa arbitrilor, cum a făcut și la o eliminare de două minute a lui Fenici. Turda a reușit să se distanțeze pe finalul reprizei și să intre cu 14-11 la vestiare.

În a doua parte a meciului, timișorenii au pierdut un om. La scorul de 15-12, în minutul 33, Andrei Păiuș a primit a treia eliminare temporară și a fost descalificat. Bănățenii nu au avut forța să revină, ba mai mult, formația din Turda și-a mărit avantajul. În această situație, antrenorul Pero Milosevic a dat minute tinerilor. După 14 meciuri oficiale în Liga Zimbrilor, turul de campionat și prima rundă din retur, alb-violeții au adunat 25 de puncte.

Pentru SCM Poli au marcat următorii jucători: Sadoveac 6, Fenici 3, Marjanovic 3, Milosevic 2, Șania 2, Irimescu 1, Cîmpan 1, Orbovic 1, Trif 1, Neamțu 1, Furak 1. De la Potaissa, principalii marcatori au fost Ghiță cu 6 goluri, Rotaru cu 5 și Szoke cu 5.

untitled design set 970x90 px

SCM Poli va mai juca un meci anul acesta, sâmbătă, la Minaur Baia Mare. Este vorba de jocul eliminatoriu din sferturile Cupei României.

Sursă foto: facebook.com/scmpolitehnica

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/