Infractori periculoşi reţinuţi de poliţişti

Marţi, 13, a fost cu ghinion pentru patru infractori condamnaţi la închisoare cu executare. Poliţiştii cărăşeni i-au reţinut pe tinerii acuzaţi de tâlhării, distrugeri, dar şi furt calificat sau viol.

 Lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliţiei Oraşului Bocşa au reţinut un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bocşa. Pe numele acestuia Curtea de Apel Timişoara a emis în data de 13 martie 2012 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi viol comise în Roma în data de 1 septembrie 2006. „Tânărul împreună cu alte trei persoane au spart geamul unui autovehicul în care s-au aflat un bărbat şi o femeie. Prin violenţă şi folosind un spray paralizant, l-au agresat şi tâlhărit pe bărbat, iar pe femeie au violat-o”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Pentru faptele sale, violatorul îşi va petrece următorii 9 ani în spatele gratiilor.

Şi poliţiştii din Caransebeş au reţinut tot ieri trei tineri, pe numele cărora Judecătoria Caransebeş a emisese mandate de executare a pedepsei închisorii. Aceştia, dintre care doi tineri de 19 şi 22 de ani, sunt acuzaţi de  furt şi distrugere şi au fost condamnaţi la unul, respectiv doi ani de închisoare. „Toţi au ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă urmând a fi transferaţi în penitenciar pentru a-şi ispăşi pedepsele”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.