Informatica poate spera la un viitor mai bun. Echipa de futsal a remizat la Cluj în săptămâna câștigării Cupei României U19

Informatica Timișoara a terminat la scorul de 5-5 meciul jucat pe terenul Clujanei Cluj, unul în care gazdele au marcat două goluri în ultimele zece secunde. În această săptămână, juniorii au obținut joi Cupa României U19. În mare parte, aceiași jucător evoluează și la seniori de când clubul a redus costurile, și aceeași echipă s-a impus în urmă cu câteva etape la Iași.

Clujana a fost singură echipă ce a înscris în prima repriză. Au fost două goluri reușite de Sergiu Leahu. La reluarea jocului, Informatica a redus repede diferența la 2-1, după un gol marcat de Mihnea Toader. Clujana a marcat rapid pentru 3-1, prin Pavel Vlad, dar meciul era departe de a se fi încheiat. Sergiu Gavrilă a marcat pentru bănățeni, iar Toader a egalat la 3-3. Sergiu Gavrilă i-a dus pe alb-violeți în avantaj, iar Stojan Milovac a marcat pentru 3-5. Cu zece secunde înainte de final, Ianoș Incze a redus diferența, și același jucător a egalat când mai erau două secunde de joc.

Alb-violeții au câștigat Cupa României la juniori

Altfel, la juniori, a fost o săptămână perfectă pentru Informatica. În sferturi, Timișoara a câștigat cu 12-2 cu Bukovina Vicov, iar în semifinale a urmat o victorie cu cu 6-1 cu KSE Târgu Secuiesc. În finală, timișorenii s-au impus cu 5-2 cu CSM Târgu Mureș. La pauză a fost 2-1, după o „dublă” a lui Sergiu Gavrilă și un gol marcat de Richard Iszlai pentru ardeleni. În al doilea act, Sergiu Gavrilă a mai marcat un gol, iar reșițeanul Nicolae Budăi a înscris și el de două ori. Pentru Târgu Mureș, tot Iszlai a înscris.

Informatica va mai juca la seniori peste două săptămâni. Atunci se va disputa meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, din ultima etapă a sezonului regulat.

Sursă foto: foto:facebook.com/futsalromania