Infectarea cu coronavirus a lui Victor Tiugan, niciun pericol pentru ceilalți consilieri județeni

Vestea că un consilier județean a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus n-a fost una tocmai liniștitoare pentru cei care au intrat în contact cu acesta. Președintele Silviu Hurduzeu dă asigurări că nimeni nu a fost pus în pericol.

Ședința ordinară a Consiliului Județean a avut loc în 15 iulie, înainte ca Victor Tiugan să plece în Oltenia, acolo unde s-a infectat cu coronavirus de la o nepoată, medic rezident. Așadar, dacă sursa infectării este 100% sigură, nu există șanse ca Victor Tiugan să fi transmis virusul în interiorul Consiliului Județean. În plus, ședințele se desfășoară cu respectarea distanței sociale și cu mască pe față.

„Infectarea cu COVID-19 a domnului consilier județean Victor Tiugan, veste confirmată chiar de către domnia sa, nu afectează în vreun fel activitatea curentă a Consiliului Județean Caraș-Severin. Doresc să îi transmit multă sănătate și putere pentru a trece peste această încercare, dând totodată asigurări că la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin au fost și sunt respectate toate măsurile pentru prevenirea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2”, a transmis Silviu Hurduzeu.

CITEȘTE ȘI: Consilier judeţean din Caraș-Severin, infectat cu noul coronavirus: „Unii îl duc pe picioare şi nu se internează, alţii fac forme severe”