INEDIT. Reșița, pe ecrane! Descoperă orașul în filme… pe Facebook!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Surpriză plăcută adusă reșițenilor de Sabin Dorohoi! Începând din această seară, pe pagina personală de Facebook a regizorului vor putea fi urmărite secvențe filmate de-a lungul timpului în municipiul de pe Bârzava.

Regizorul care a făcut cunoscute frumusețile din Banat și nu numai prin deja celebrul film „Transylvania Dragon” pregătește o altă surpriză inedită. În perioada 16 – 22 ianuarie, în fiecare seară, pe pagina de Facebook a regizorului va fi postat câte un filmuleț cu imagini din Reșița trecută și actuală.

„Când eram student, i-am dus pe colegii de facultate la Reșița, să facem filmele de examen. Au trecut 12 ani de atunci și am promovat orașul natal în multe proiecte cinematografice. Proiectul #ResitaPeEcrane face o retrospectivă: zilnic, câte un film cu secvențe din Reșița! Stați pe-aproape și redescoperiți orașul în filme!”, este îndemnul regizorului, postat pe pagina de Facebook. „De când activez în industria filmului, am încercat să aduc producătorii în Banat. Am promovat dezinteresat Reșița, prin meseria pe care o am. Inclusiv la parteneri din Hollywood. Ajutați-ne cu un SHARE să afle toți reșițenii 🙂 !”

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Așadar, de astăzi până duminică, 22 ianuarie, reșițenii sunt așteptați la film într-un loc inedit: pe pagina de Facebook a lui Sabin Dorohoi. Primul film al seriei, „Ghela”, readuce în atenție deportările în Bărăgan, producție pe care Sabin Dorohoi o dedică memoriei bunicii sale. „Azi începem seria #ResitaPeErane. În seara asta la orele 18.30 prezentăm aici pe Facebook, «GHELA» – un film studențesc emoționant despre deportările în Bărăgan. Un scurt documentar realizat în memoria bunicii mele. Secvențele de reconstituiri istorice s-au filmat în decoruri construite la Reșița. Este primul film din seria #ResitaPeEcrane – un proiect care va prezenta zilnic de-a lungul acestei săptămâni, câte un film scurt care are secvențe realizate la Reșița”.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/