INEDIT. CFR face reduceri pentru îndrăgostiți!

explo 1000x200

În luna februarie, CFR Călători răsplătește iubirea! Îndrăgostiții care aleg să călătorească în 14 și 24 februarie cu trenul au parte de o reducere din partea companiei.

Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele vor fi sărbătorite anul acesta și de CFR Călători. Prin urmare, cuplurile care aleg să călătorească în 14 și 24 februarie vor beneficia de o reducere de 50%. Aceasta este valabilă pentru călătoria la clasa 1 și a 2-a, se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR. Reducerea nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral, se arată într-un comunicat al companiei.

Cuplurile de îndrăgostiți sunt așteptate în 14 și 24 februarie să oprească timpul în loc chiar în capitala țării, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declarație la megafonul din Gara de Nord București. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook „Iubește și călătorește!”.

Lista trenurilor pentru care se aplică reducerea de 50% poate fi consultată AICI!

banner 970 x 250