Sfârșit tragic după un veac de viață! O femeie a murit într-un incendiu puternic!

Numeroasele incendii izbucnite iarna aceasta în gospodăriile din Caraș-Severin s-au soldat și cu o victimă. O femeie de 99 de ani a murit, în această dimineață, după ce casa în care locuia a fost mistuită de flăcări.

Un incendiu puternic izbucnit la orele dimineții în satul Petrilova din comuna Ciuchici a luat o viață. Este vorba despre o femeie de 99 de ani care nu a mai reușit să iasă din casă și a fost găsită moartă de pompieri. 3 autospeciale cu apă și spumă, 16 subofiţeri şi un ofiţer au luptat aproximativ 3 ore cu flăcările care se manifestau violent. În momentul în care au ajuns echipajele de pompieri, incendiul se manifesta violent la întreaga locuinţă, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, iar plafonul acesteia era prăbuşit.Se pare că incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum neîntreținut corespunzător.

„Facem pe această cale un apel către toţi cetăţenii judeţului, care au rude, vecini sau cunoscuţi persoane în vârstă, să le acorde sprijin pentru întreţinerea corespunzătoare a sistemelor de încălzire, şi, în acelaşi timp, să acorde o atenţie deosebită acestui aspect în propriile gospodării”, este sfatul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin.