Incursiune în patrimoniul industrial al Timișoarei. Aquatim deschide robinetul cu povești

Cuib de vise 1000x100

Aquatim invită timișorenii să viziteze stațiile de tratare din oraș și… robinetul cu povești. Cei pasionați de istoria orașului sunt așteptați, în 1 iunie și 6 iulie, să facă o incursiune în patrimoniul industrial al Timișoarei.

Uzina de Apă din Ciarda Roșie a intrat de curând în Rețeaua Internațională a Muzeelor Apei, sub egida UNESCO, iar povestea acesteia va fi spusă chiar de Ziua Copilului.

Uzina de Apă Industrială din cartierul Crișan poate fi vizitată în luna iulie. Ea este acceptată oficial în rețeaua Global Network of Water Museums, ce reunește organizații din toată lumea, prin preocuparea lor comună de a evidenția importanța apei pentru omenire.

Accesul publicului va fi gratuit. Timp de aproximativ 45 de minute, vizitatorii vor fi însoțiți de ghizi, care îi vor informa cu privire la stațiile vechi de tratare. Intrările se fac la orele 11.30, 12.30 și 13.30. Turele sunt recomandate adulților și tinerilor de peste 16 ani.

publicitate si promovare in ziar

Pentru mai multe informații legate de participare, puteși suna la numărul de telefon 0256 201 370  sau trimiteți un e-mail la adresa: aquapic@aquademica.ro.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01