Inconştienţă şi tupeu maxim la volan

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un şofer în vârstă de 33 de ani a provocat două accidente, a fugit de la faţa locului şi le-a pus viaţa în pericol celor trei pasageri ai maşinii pe care o conducea. Verificările poliţiştilor au scos la iveală că bărbatul nu avea nici permis de conducere, astfel că acum trebuie să dea socoteală în faţa legii pentru trei infracţiuni.

Primul accident provocat de şoferul iresponsabil a avut loc în localitatea Armeniş. „În timp ce conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Orşova, bărbatul nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţa sa care a oprit pentru a vira la dreapta şi a intrat în coliziune cu acesta”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Şoferul şi-a continuat însă drumul, fără să oprească la faţa locului. Ghinionul l-a urmărit însă şi, pe fondul vitezei excesive, maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe marginea drumului. Bărbatul a încercat încă o dată să trişeze şi a demontat plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, după care a părăsit din nou locul accidentului. „Verificările poliţiştilor au scos la iveală că la volanul maşinii se afla Ion M., în vârstă de 33 de ani, dar nu posedă permis de conducere”, a adăugat Ancuţa Cărbunaru

Trei dintre pasagerii maşinii au ajuns cu răni grave la spitalul din Caransebeş, unde au rămas internaţi.

promovare banner maxagro Muzeul TM

A doua zi, şoferul s-a predat poliţiştilor. „A venit la Secţia 3 de Poliţie Rurală Teregova declarând că nu posedă permis de conducere, dar el a condus autoturismul înmatriculat în străinătate implicat în cele două accidente, după care a părăsit locul accidentului luând şi plăcuţele de înmatriculare”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au început cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/