UPDATE. Incident șocant la cinematograful de la Shopping City Timișoara: doi tineri tăiați cu cuțitul!

Mergi să vezi un film și te poți trezi atacat și tăiat cu cuțitul! Din păcate, nu vorbim despre Vestul sălbatic, ci despre un incident petrecut la Timișoara. Doi tineri s-au ales cu răni, chiar dacă nu grave, dar cu siguranță cu un adevărat șoc după ce au fost tăiați cu cuțitul, chiar la cinematograful de la Shopping City Timișoara. 

Luni seara, la cinematograful din mallul din sudul Timișoarei rula filmul „Pisica Verde”. Doi tineri, de 19, respectiv 22 de ani, au fost deranjați că alți doi bărbați din sală făceau gălăgie. Conform tion.ro, cel de 19 ani este chiar Raul Andrici, actor în filmul ce rula pe marele ecran. Andrici și amicul său le-au reproșat celor doi că fac gălăgie. Cei doi au ripostat, iar „oaspeții” care au îndrăznit să comenteze că erau deranjați au avut parte de o „surpriză” imensă. Unul dintre cei doi gălăgioși avea asupra sa un cuțit, deși, teoretic, venise să vadă un film!

Și nu a ezitat să-l utilizeze! Unul dintre cei doi tineri, care sunt verișori, s-a ales cu tăieturi în palmă, iar celălalt, la cot și în zona tibiei. Firește, la fața locului a fost chemată și Poliția. Conform informațiilor de la departamentul de comunicare al IPJ Timiș, dintre cei doi „gălăgioși”, doar cel care avea cuțitul la el a fost violent. În această dimineață, s-a emis un mandat de arestare pentru 24 de ore pentru bărbatul de 36 de ani.

Am avut „curiozitatea” să știm de ce un bărbat vine cu cuțitul la el la film, dar cei de la IPJ spun că această informație ține de amănuntele anchetei. Cei doi tineri cu tăieturi au fost transportați la spital, dar rănile lor nu sunt grave. Sperietura însă cu siguranță va rămâne.

UPDATE, ora 14.30

Potrivit unor informații neoficiale, atacatorul de la cinema este angajat ca psiholog în cadrul spitalului de la Jebel.