A început judecarea părinţilor perverşi!

explo 1000x200

Carmen şi Adrian Munteanu au păşit astăzi încă o dată în sala de judecată, de data aceasta, pentru primul termen de fond al procesului în care sunt acuzaţi, în principal, de act sexual cu un minor. Le-a satisfăcut straniile pofte sexuale chiar minora de 13 ani din prima căsătorie a femeii.

 UPDATE, ora 14.00

Adrian și Carmen Munteanu au cerut instanței ca ședințele de judecată să se desfășoare cu ușile închise, astfel încât nimeni să nu audă declarațiile lor halucinante. Instanța a acordat un nou termen de judecată pentru ca Roxana, fata de 13 ani nenorocită pe viață, să-și poată angaja un avocat.

Afectaţi de perioada petrecută în arestul Poliţiei din Caraş-Severin şi fără nicio urmă de regret pentru cele întâmplate, soţii Munteanu au de gând să grăbească pronunţarea sentinţei. Nu este exclus ca părinţii perverşi să-şi primească pedepsele chiar astăzi, cei doi recunoscându-şi vinovăţia încă din faza de urmărire penală. Atât femeia de 40 de ani, cât şi bărbatul, cu zece ani mai tânăr, au recunoscut că fetiţa de 13 ani a participat la perversiunile din dormitorul lor, nu odată, ci în mai multe rânduri, totul fiind filmat. Nu consideră însă că ar fi făcut ceva rău şi asta pentru că apucăturile lor sexuale sunt dintre cele mai ciudate. Soţii Munteanu au mărturisit că sunt swingeri, mai exact, că fac schimb de parteneri cu alte cupluri, lucru ce pare a fi susţinut de imaginile recuperate de procurori de pe mai multe carduri foto şi din memoria unui calculator. În imaginile respective apar în ipostaze porno, alături de Carmen, Adrian şi fetiţa de 13 ani şi alte cupluri.

Dacă vor alege cartea sincerităţii şi vor recunoaşte de la primul termen faptele reţinute de procurori în rechizitoriu, potrivit art.320 din Codul Penal, soţilor Munteanu le vor fi reduse pedepsele cu o treime.

 

Rămâi pe Express de Banat pentru a afla detalii despre procesul părinţilor perverşi!

 

banner 970 x 250