Începe sărbătoarea teatrului pentru copii la Reșița!

Prima ediție a Festivalului de Teatru pentru copii Estrada debutează astăzi, la ora 17.00, în Parcul Tricolorului din Reșița. Festivalul este organizat de Teatrul DA, în parteneriat cu Primăria Reșița și cu Fundația Nevo Parudimos.

„Practic, vorbim de o participare numeroasă de trupe de teatru din Cluj, Timișoara, Sighișoara, Brașov și Teatrul Da din Reșița. Timp de patru zile vor avea loc 16 spectacole aici, în Parcul Tricolorului. Prin intermediul dumneavoastră invit copiii, părinții și bunicii să participe în număr cât mai mare pentru a viziona numai puțin de patru spectacole pe zi. Vom respecta cu strictețe toate măsurile impuse de autorități în perioada aceasta de criză financiară. Intrarea se va face printr-un tunel în care toți participanții vor fi dezinfectați, iar locația va fi și ea dezinfectată după fiecare spectacol”, ne-a mărturisit actorul Dan Mirea, directorul Teatrului DA.

În paralel, vor fi lansări de carte pentru copii, workshopuri de magie și cursuri de inițiere în tainele dansului. Toate spectacolele vor fi oferite gratuit și sperăm ca numărul participanților să fie unul mare, cu atât mai mult și vremea se anunță frumoasă, propice pentru astfel de evenimente în aer liber.