Începe procesul profesorilor şpăgari şi obsedați sexual de la „Eftimie Murgu”!

Este vorba deocamdată despre o mică parte din profesorii universităţii reşiţene care au călcat în picioare deontologia profesională şi au făcut de râs mediul academic cu un singur scop: să se îmbogăţească! Unii dintre ei au fost mai puţin interesaţi de banii studenţilor, dar obsedaţi de serviciile lor sexuale!

Tribunalul Caraş-Severin urmează să constate mai întâi temeinicia şi legalitatea sesizării instanţei de către Ministerul Public cu privire la faptele reţinute în sarcina inculpaţilor. În ceea ce priveşte măsurile preventive dispuse în cauză, magistraţii s-au pronunţat deja. Ruxana Ghiţă şi Mihai Vişan sunt obligaţi să respecte interdicţiile impuse prin controlul judiciar, iar Florin Franţ şi Irina Oriol, potrivit deciziei de ieri a Tribunalului Caraş-Severin, rămân în spatele gratiilor. „Instanţa respinge cererile de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o altă măsură preventivă mai uşoară, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar, formulate de inculpaţii Franţ Florin şi Oriol Irina. Menţine măsura arestului preventiv luată faţă de inculpaţi pe o durată de 30 zile, începând cu data de 10 septembrie 2015 până în data de 09 octombrie 2015, inclusiv”, se arată în încheierea de ieri a tribunalului. Cei doi au posibilitatea să conteste decizia la Curtea de Apel Timişoara.

Cătuşele păstrate de procurori şi judecători pe mâinile celor doi profesori sunt justificate de declaraţiile şi atitudinea oscilantă pe care aceştia au avut-o până acum. Ambii ar recunoaşte şi nu prea ceea ce se întâmplă la Universitatea „Eftimie Murgu”. Până la urmă, pentru aflarea adevărului nici nu e nevoie de mărturisirile Irinei Oriol şi ale lui Florin Franţ, pentru că denunţurile se înmulţesc de la o zi la alta şi în al doilea dosar deschis de procurori apar nume noi de profesori universitari. Ceea ce certifică faptul că la universitatea reşiţeană şpaga, nepotismul, pilele şi non-valorile nu reprezintă cazuri izolate, aşa cum minţea conducerea, ci ceva aproape generalizat. Excepţiile sunt puţine şi binecunoscute!

Comments

 1. fost student says:

  Eeee Florinele taica,pana peste 10 ani cand iesi tu ,de la ‘studii aprofundate’poate iti dipar fumurile si figurile din cap si poate acolo gasesti si o oglinda in care sa vezi ,ca nu esti asa frumos ,cum te credea-i

 2. Nebunu says:

  Nu știu cine te plătește să scri ca se înmulțesc denunțurile și cu noi dascăli,fără a exemplifică ce puțin un amănunt, unde este profesionalismul gazetăresc, văd ca în presă centrală să comentează ca din 3 surse !? Aici ce surse prost informate aveți? Rog cel puțin reginditiva strategia pentru credibilitate,altfel! La baie!

 3. Frant Cristian Florin says:

  Daniel, Tribunalul CS s.a pronuntat deja pe temeinicia Rechizitoriului. E stabilit si primul termen pe fond 🙂

 4. Nebunu says:

  Ce vrei frânt ? Să ia și să copieze de pe programul justiției, motivarea,? asta i gazetărie,? Îi indici de unde să copieze? Rușine gazetărie, veniți cu cancanuri sau certitudini ? Opinii de popă, crede si nu cerceta !! La baie !!

 5. popescu says:

  ACEST INDIVID CU LANT LA GAT CA UN TAUR IN CALDURI A AJUNS SA CONDUCA O FACULTATE IN CADRUL UEM RESITA SI SA UMILEASCA TINERE STUDENTE .SA PLATEASCA ACESTI INDIVIZII PENTRU A STI CEI ASTEAPTA IN VIITOR PE CEI DE TEAPA LOR.DAR UITATIVA CATI INDIVIZI DE ACEEASI TEAPA SUNT LA CONDUCEREA UNOR INSTITUTII DIN CARAS-SEVERIN PROMOVATI DE CATRE POLITICIENI SI CARE SUNT SEMIANALFABETI ,DAR VOR SALARII MARI, MASINA LA SCARA SA-SI CARE AMANELE SI IN TIMPUL LIBER, SECRETARA CARE SA LE FACA CAFEAUA SI SA LE PUNA GHEATA IN WISCHI, TELEFOANE PLATITE DIN BANI PUBLICI , TOATE ACESTE BENEFICII PENTRU CA AU LIPIT AFISE IN CAMPANIA ELECTORALA CA SUPREM SACRIFICIU PENTRU NATIA ROMANA.STIMATI CONCETATENI LUATI ATITUDINE IMPOTRIVA CELOR CARE BATJOCORESC OAMENII DE VALOARE , CARE UMILESC FETELE SI NEPOATELE NOASTRE, ALTFEL RISCAM SA DISPAREM CA NATIUNE SAU SA DEVENIM SLUGILE ACESTOR IMPOSTORI PUSI PE INAVUTIRE PRIN ORICE MIJLOACE.DUMNEZEU SA VA DEA MINTEA CEA DE PE URMA.