Începe o nouă ediție a Festivalului JazzTM. Intrarea este gratuită

1000x100 (1)

La Timișoara are loc, în acest sfârșit de săptămână, o nouă ediție a Festivalului JazzTM. Astfel, timp de trei zile, Piața Libertății va vibra pe acordurile variate și complexe ale muzicii jazz. Intrarea la eveniment este gratuită.

Festivalul JazzTM a ajuns în acest an la ediția cu numărul opt, fiind organizat de către Primăria Timișoara. Evenimentul se desfășoară între 2 și 4 iulie, pe scena amplasată în Piața Libertății urmând să urce nume importante care vor oferi concerte memorabile publicului.

expressheadergeneral (1)

Astfel, pe lista artiștilor prezenți la JazzTM se află Jazz at Lincoln Center Orchestra with Wynton Marsalis, Ibrahim Maalouf „Quelques Melodies”, Nubya Garcia, Ashley Henry, Bokanté, Theon Cross, Adi Stoenescu Group, Marta Popovici & On The Fly și 7th Sense.

Accesul la JazzTM este pe bază de bilet gratuit în limita locurilor disponibile. Participarea este permisă numai pentru persoanele care sunt vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Minorii sub 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la festival. Cei peste 5 ani vor purta mască. Purtarea măștii pe teritoriul festivalului este obligatorie”, au informat organizatorii.