Numărătoare inversă pentru Rocker’s Challenge

Doar două săptămâni îi mai despart pe rebelii cu cortul în spate de mult așteptatele concerte rock de la malul Nerei. În acorduri de hard rock și alternative, poiana de la Gârnic va răsuna cu muzică și atmosferă de excepție.

Cea de-a șasea ediție a festivalului care a devenit deja tradiție pe Cheile Nerei îi așteaptă pe înrăiții genului rock cu nume rezonante ale muzicii. Implant Pentru Refuz și Subcarpați sunt capete de listă pe agenda celor două zile de festival.

Prima seară de concerte se anunță pentru data de 2 mai. Pe scenă, în miez de natură, în fața corturilor și a fanilor extaziați vor deschide seara Implant Pentru Refuz. Acordurile de calitate vor fi picurate în continuare de Diamonds Are Forever și Days Of Confusion.

Nici seara de 3 mai nu se lasă mai prejos. Tradiția Rocker’s Challenge presupune ca fiecare ediție să se bucure de câte o trupă din afara genului care să aducă acorduri noi, unice. Subcarpați se încadrează perfect la această descriere și, tocmai de aceea, cea de-a doua seară de concerte va fi deschisă de aceștia. Partizan, Blue Nipple Boy, Loungerie II, Theory of Mind și We Singing Colors vor urma pe scenă pentru ca noaptea magică să dureze până la primele raze ale soarelui. Cea de-a șasea ediție a Rocker’s Challenge Gârnic va fi încheiată pe mixurile lui Dj Blintzu.

Pe lângă muzică bună, festivalul îi invită pe cei prezenți și la activitățile special organizate care să le ridice adrenalina la cote maxime. Iubitorii de senzații tari vor putea încerca escalada, tiroliana, mountain biking sau trekking.