Începe numărătoarea inversă pentru creșa din Caransebeș!

top view of group of small nursery school children with teacher indoors in classroom, painting.

Vești bune pentru caransebeșenii care locuiesc în zona Racovița! Se pune piatra de temelie pentru viitoarea construcție care va fi ridicată la Caransebeș de Compania Națională de Investiții.

Cu finanțare asigurată de Ministerul Dezvoltării, Compania Națională de Investiții construiește, în municipiul de pe Timiș și Sebeș, o creșă nouă, cu o capacitate de 70 de locuri, săli de joacă, dormitoare, bucătărie și spălătorie proprie, o sală pentru festivități, un cabinet medical și spații administrative. Obiectivul va fi prevăzut cu panouri fotovoltaice, iar proiectul mai prevede spații verzi, locuri de joacă și locuri de parcare.

Potrivit reprezentanților municipalității de pe Timiș și Sebeș, firma căreia CNI-ul i-a atribuit lucrarea în urma licitației a fost deja prezentă în teren, urmând ca, în cel mai scurt timp, să aibă loc organizarea de șantier și demararea propriu-zisă a lucrărilor.

„Lucrarea a fost atribuită, constructorul a venit și a spus că după data de 15 august se va apuca de treabă. Noi am fost cu ei la fața locului, le-am predat amplasamentul, știu despre ce este vorba, urmează să facă organizarea de șantier și să dea drumul la toate lucrările. Autorizația de construire a fost eliberată și ea, deci este doar o chestiune de zile – săptămâni până când în zonă va începe șantierul.”, ne-a declarat Florin Bogdea, city-managerul municipiului Caransebeș.

Investiția de la Caransebeș este mai mult decât necesară în contextul în care, actualmente, în oraș funcționează doar două creșe – la Grădinița PP4 (25 de locuri) și la Grădinița PP5 (15 locuri).

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/