Începe lupta pentru un nou trofeu adus în Banat. Timișoara Saracens va avea avantajul terenului în semifinala campionatului de rugby!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Rugbyștii de la Timișoara Saracens au terminat sezonul regulat din Superligă pe locul 2, ceea ce înseamnă că vor juca semifinala campionatului pe teren propriu, iar adversarul va fi echipa din Baia Mare. În ultima rundă, bănățenii au câștigat cu 40-22 în deplasare la U Cluj.

În Ardeal, Luke Samoa a dat două eseuri în prima repriză, dintre care unul transformat. Același jucător a transformat încercările lui Rupanu și Tătăruș. Clujenii au dat un eseu transformat și au transformat o lovitură de pedeapsă în prima jumătate a partidei, astfel că la pauză, timișorenii au avut avantajul de 26-10. În a doua repriză, oaspeții au mai bifat două eseuri prin Samoa și Morrison, ambele transformate. Clujenii au mai marcat două eseuri, ambele transformate.

untitled design set 970x90 px

În ultima etapă, CSM București a câștigat la scorul de 28-12 partida cu Steaua. În urma acestui rezultat, echipa susținută de autoritățile Capitalei a ajuns la 58 de puncte. Timișoara a adunat 54 de puncte, iar după bănățeni, s-a clasat Baia Mare, după un succes cu Dinamo care a dus-o la 53 de puncte. Cu 51 de puncte, Steaua a rămas pe locul 4. Timișoara va juca cu Baia Mare pe Stadionul „Dan Păltinișanu”.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/