Începe goana după rechizitele școlare. Vezi prețurile din librăriile Diverta!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Rechizitele pentru noul an școlar au umplut deja rafturile librăriei Diverta, din incinta Centrului comercial Nerra Shoping Center. Angajații librăriei s-au pregătit exemplar pentru perioada ce va urma, fiind ferm convinși că părinții vor da buzna pentru a-și pregăti ca la carte copiii pentru noul an școlar.

Ghiozdanele, frumos colorate sau cu diferite personaje din desenele preferate ale micuților, își așteaptă deja cumpărătorii pe rafturile librăriei Diverta. Părinții, în special cei care anul acesta își înscriu copiii în clasa zero, au încă de la începutul lunii listele pregătite pentru ca ghiozdanele micuților școlari să fie puse la punct din timp. Prețurile puse la dispoziție la librăria Diverta încearcă să îmbine calitatea și economia în cel mai potrivit mod posibil. Astfel, un set complet de rechizite școlare, potrivit pentru un elev de clasa întâi, poate scoate din buzunarul părințiilor între 100 și 300 de lei. Prețurile pentru un ghiozdan încep de la 25 de lei și pot ajunge chiar până la 100 de lei, în funcție de pretențiile părinților, dar și ale copilului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646265802573″]

De asemenea, pe rafturile librăriei se mai găsesc la prețuri excelente caiete, creioane, cerneală, stilouri și mult iubitele acuarelele pentru desen. Nici vocabularul nu a fost uitat, iar penarele pline cu toate cele necesare nu mai așteaptă decât să fie achiziționate de învățăceii silitori.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Nici elevii de gimnaziu sau de liceu nu au fost uitați, aceștia având la dispoziție o varietate mare de rechizite.

Pentru a vedea gama de produse accesează pagina oficială http://www.dol.ro/

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/