Începe futsalul! Începe spectacolul!

Muncitorul Reșița debutează astăzi, de la ora 18.30, în fața propriilor suporteri, în campionatul Ligii I de futsal ediția 2015-2016, împotriva campioanei, City’us Târgu Mureș.

Echipa care a oferit spectacol aproape în fiecare etapă a sezonului trecut, primul în campionatul de futsal, s-a întărit în această vară și este gata să facă o figură și mai frumoasă. Startul de campionat nu e deloc ușor pentru elevii lui Viorel Lolea, pentru că primesc vizita campionilor, dar un rezultat pozitiv în această seară pentru Muncitorul nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Lolea a adus în primul rând doi spanioli, care s-au integrat foarte repede în echipă și experiența lor în fotbalul de sală a adus un plus evident în jocul echipei reșițene. S-au mai încercat câteva transferuri interesante, dar banii la Muncitorul se cheltuiesc foarte chibzuit, pentru că la acest club niciodată nu au fost prea mulți.

„A fost o tragere la sorți a campionatului nu foarte favorabilă pentru noi, întâlnim practic în primul meci o multinațională. Sperăm să vină cât mai mulți spectatori la sală și să continuăm spectacolul sportiv oferit sezonul trecut. Nu știu dacă suntem mai puternici decât anul trecut, dar mai experimentați sigur”, a declarat antrenorul Muncitorului.