Începe Cupa Banatului Montan! Gugulanii debutează contra campioanei României!

Patru prim-divizionare de volei se întâlnesc de astăzi până sâmbătă în Polivalenta din Caransebeș, la cea de-a doua ediție a Cupei Banatului Montan. Iubitorii voleiului din municipiul de pe Timiș și Sebeș vor putea să-și vadă la lucru favoriții de la echipa locală Banatul, evoluând în compania unor formații de primă ligă, cum sunt campioana SCMU Craiova, VCM LPS Piatra Neamț și CS „U” Cluj.

Campionii vin în Banat inclusiv cu jucătorii convocați la acțiunile echipei naționale din ultimele săptămâni. La gugulani, lipsesc în continuare Petrusevics și Mejia, aflați la echipele naționale (Letonia, respectiv Columbia), dar va putea fi văzut la fileu noul coordonator al Banatului, un alt internațional, finlandezul Mauri Kurpa, în vârstă de 23 de ani.

„Kurpa îl va înlocui pe Ambuila, la care am fost nevoiți să renunțăm din cauza unei accidentări la genunchi suferită într-un joc al naționalei Columbiei. Pot să vă spun că printre calitățile lui Kurpa se numără viziunea jocului și pasele în viteză, l-am testat deja în turneul de la Steaua, ne-a plăcut ce am văzut, urmează să se integreze și mai bine până la începerea competițiilor oficiale”, au precizat oficialii clubului gugulan.

Iată programul Cupei Banatului Montan:
Joi, 29 septembrie
*ora 17.00, SCMU Craiova – Banatul Caransebeș (cu prezentarea lotului echipei din Caransebeș); ora 19.00, CS ”U” Cluj – VCM LPS Piatra Neamț;
Vineri, 30 septembrie
*ora 16.00, CS ”U” Cluj – SCMU Craiova; ora 18.00, VCM LPS Piatra Neamț – Banatul Caransebeș.
Sâmbătă, 1 octombrie
*ora 15.00, SCMU Craiova – VCM LPS Piatra Neamț; ora 17.00 CS ”U” Cluj – Banatul Caransebeș.